Architect@Work Madrid – 9 i 10 de maig
Publicada el 07/05/18

Vidresif, apassionats de l’arquitectura, contribueixen a la difusió de les darreres novetats i trobades del sector. Per a tots aquells que comparteixen el seu caràcter innovador, el grup industrial recomana un dels esdeveniments cabdals del calendari espanyol en què Vidresif va estar present en la seva anterior edició a Barcelona.

Fruit de les bones sensacions i el feedback positiu que es va rebre, creiem que aquest esdeveniment ha de ser de referència per a tots els professionals del sector, especialment aquells interessats en l’arquitectura i la fusta, l’eix temàtic d’aquesta edició.

Architect@Work torna a Espanya amb un nou destí: durant el 9 i 10 de maig s’establirà a l’IFEMA de Madrid, amb l’assistència de més de 160 proveïdors líders a nivell nacional i internacional que mostraran les seves últimes innovacions en solucions de superfície, tecnologia d’il·luminació, equipament interior i exterior.

Amb un fantàstic calendari de conferències, aquest esdeveniment resulta en un perfecte networking amb entrada gratuïta que no et pots perdre:

DIMECRES 9 MAIG
15:00 MO House
Pablo Oriol, FRPO Rodriguez & Oriol Architects

17:00 Amb fusta
Loly Prieto, Studio Gronda

18:00 Els tres porquets
Camí Alonso i Ignacio Lechón, Abaton

DIJOUS 10 MAIG
15:00 Entrepatios Les Carolines: El primer cohousing ecològic de Madrid
Iñaki Alonso Echeverría, Satt Arquitectura

17:00 impluvium
Begoña de Baix Castrillo i Carlos García Fernández, deAbajoGarcía

18:00 COAM i l’arquitecte de la casa
Norberto Beirak Kohan, Marina Siles Arnal i Luis Jurado Téllez – COAM

Pots registrar-te aquí per a una entrada gratuïta.