CAJAMAR PITA ALMERIA
Publicada el 12/12/17


Situat a l’Avinguda de la Innovació del PITA (Parque Industrial y Tecnológico de Almería), i presidint l’accés al mateix, l’edifici empresarial de Cajamar Caja Rural resulta un dels motors del desenvolupament tecnològic de la província d’Almeria i el primer amb aquestes modernes característiques arquitectòniques.

L’edifici d’oficines acull a més de 900 treballadors, compta amb cinc plantes en superfície i tres més sota terra, i un total de 19.600 metres quadrats.

Vidresif s’ha encarregat de proporcionar els tancaments de vidre de tot l’edifici, que compleix els màxims estàndards de qualitat i sostenibilitat quant a materials i concepte constructiu, al mateix temps que destaca per la seva flexibilitat funcional i polivalència, contribuint a la màxima eficiència de treball de l’espai.

Amb un singular i funcional disseny, aquest projecte utilitza recursos sostenibles i aprofita al màxim la llum solar que penetra a través de les grans vidrieres de la seva façana. A més, a través d’un modern sistema de taulers de fusta, es preserva la privacitat de les oficines, es controla l’entrada de rajos solars a l’interior i s’atribueix un magnífic acabat estètic.

L’edifici s’ha convertit en un referent en innovació, que utilitza tecnologia d’última generació i serveis altament funcionals, amb la instal·lació d’una xarxa de fibra òptica d’altes prestacions i l’accés a subministraments de qualitat.

L’edifici de Cajamar Caja Rural al PITA ha estat un dels projectes reconeguts a la gala dels VIII Premis d’Arquitectura i Disseny de Porcelanosa Grupo, celebrada a l’hotel Ritz de Madrid.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.