Visita del Col·legi d’Arquitectes de la Demarcació de Girona a Vidresif
Publicada el 15/12/17

coac vidresif fabrica tour
Ahir, dia 14 de desembre, va tenir lloc un exclusiu tour per les instal·lacions de Vidresif dirigit a l’equip directiu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya de la Demarcació de Girona.

El Sr. Joan Sánchez, Director de Vidresif; i el Sr. Agustí Bulbena, Arquitecte i Director Tècnic i Qualitat de Vidresif, van rebre complaguts al Sr. Narcís Reverendo, president del COAC Girona; el Sr. Jordi Paulí, secretari del COAC Girona; el Sr. Jordi Ortega, tresorer; el Sr. E. Antoni Vilanova, delegat de l’Alt Empordà i el Sr. Marc Riera, secretari tècnic.

Aquesta reunió va resultar en una magnífica visita guiada, on els professionals van descobrir el procés de fabricació del vidre de Vidresif, juntament amb les demostracions pertinents per part dels responsables de l’empresa i les peculiaritats que requereixen les seves instal·lacions per aconseguir uns resultats òptims.

A posteriori, es va realitzar un cocktail informal que va confluir amb un networking i intercanvi d’idees entre professionals del sector de l’arquitectura, molt interessats en l’evolució i la importància del paper del vidre en la construcció. Sánchez i Bulbena van resoldre tots els dubtes necessaris i van aclarir les grans possibilitats, moltes vegades desconegudes, que ofereix una empresa industrial com Vidresif, especialistes en vidres de grans dimensions i disposats a resoldre els més exigents requeriments constructius.

Des de Vidresif volem agrair l’assistència de la Direcció del Col·legi d’Arquitectes de la Demarcació de Girona, que va brindar una excel·lent oportunitat per mostrar les fortaleses del grup industrial i van oferir el seu total suport professional.