Èxit a la jornada tècnica que va organitzar Vidresif a Mallorca
Publicada el 05/10/18


La Jornada Tècnica que va tenir lloc al COAIB de Mallorca ahir, 4 d’octubre, va complir amb totes les expectatives de Vidresif i va exhaurir l’aforament amb una convocatòria de més de 120 persones entre arquitectes, tècnics i professionals del sector.

La ponència es va donar a la sala d’actes del COAIB al C/ Portella 14 de Palma. La sala se situa a la planta soterrani de l’edifici i és perfecte per aquesta tipologia d’actes: conta amb una magnífica il·luminació, una tarima i un sostre de voltes de pedra que li atorga personalitat.

Finalment va ser Mayca Sánchez Carvajal, arquitecte a Gras, qui ens va acompanyar a la jornada i va realitzar la seva pròpia ponència, on va presentar tres projectes en els que el vidre va ser material constructiu i va generar dubtes o problemes a l’estudi. Aquesta, va complementar a la perfecció l’explicació d’Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, sobre “L’elecció del vidre” que va resoldre totes incògnites proposades sobre el material.

Durant i després de la jornada, vam poder realitzar un debat i networking amb els assistents, els quals van seguir qüestionant als ponents aspectes sobre les cases passivhaus, avantatges i inconvenients dels vidres baix emissius, entre altres interessos propis. A més, va sorgir l’oportunitat de plantejar-se nous i ambiciosos projectes gracies al descobriment de noves aplicacions i solucions del vidre tècnic.

L’esdeveniment va culminar amb un còctel al primer pis del COAIB, amb impressionants vistes a la badia de Palma i amb música en directe: un quartet composat per piano, bateria, contrabaix i saxo de la mà de l’arquitecte Miquel Lacomba, a qui volem agrair la seva proactivitat.

Volem donar les gràcies a tots els assistents que van formar part d’aquesta exitosa jornada tècnica, així com a aquells que la van fer possible: organització, comunicació, càtering i, en definitiva, totes les parts implicades.

Seguim compartint el nostre coneixement amb #Eventsif.