Gran inauguració del Finestrelles Shopping Centre
Publicada el 26/11/18


Aquest dijous 28 de novembre a les 09:00h tindrà lloc la gran inauguració del centre comercial Finestrelles Shopping Centre, en el qual Vidresif ha participat amb la fabricació de tots els vidres i vidres de grans dimensions amb què compta aquesta nova obra.

Font: La Vanguardia
El centre comercial Finestrelles Shopping Centre obrirà finalment les seves portes al públic el proper 28 de novembre a Esplugues de Llobregat (Barcelona), després que les fortes pluges dels últims dies hagin provocat un retard en les obres de construcció del complex.

Les instal·lacions han entrat en l’última fase de construcció amb una ocupació comercial superior al 95% i amb la presència d’operadors com Zara, Mango, H & M, Decathlon, Kiabi, l’hipermercat Alcampo o el gimnàs Duet Fit, segons ha informat el centre, que és el primer projecte a Espanya de la immobiliària belga EQUILIS.

Finestrelles Shopping Centre comptarà amb un total de 110 locals repartits en tres plantes i amb una superfície total de 39.250 metres quadrats. L’oferta de restauració ocuparà una superfície de 2.200 metres quadrats i comptarà amb la presència de cadenes com La Tagliatella, Udon, Starbucks o McDonalds.

La promotora EQUILIS ha invertit 120 milions d’euros en la construcció del nou centre comercial, que permetrà crear fins a 1.500 nous llocs de treball després de la seva inauguració. El complex, que al principi preveia obrir les portes el 14 de novembre, espera atraure 8 milions de persones en el seu primer any de funcionament.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.