Grans projectes d’aquest 2018 i futures intervencions de Vidresif
Publicada el 11/12/18


Vidresif ha finalitzat durant aquest any impressionants projectes en què ha proporcionat vidres tècnics i de grans dimensions. A part d’aquells ja publicats en les nostres plataformes, com poden ser el modern Hotel OD a Barcelona, la singular Casa Retina o l’avantguardista Museu-Hotel “La Fortalesa”; Vidresif compta amb llançaments pendents per al 2019.

Durant aquest últim període de l’any, s’està duent a terme la inauguració de projectes en els quals Vidresif ha jugat un important paper i que estan pendents de publicar a la web:

L’espectacular Finestrelles Shopping Centre, un centre comercial a Esplugues de Llobregat que ha requerit, per la seva concurrència, de materials d’alta qualitat i llarga durada que no propiciessin un deteriorament accelerat de les seves instal·lacions. Vidresif ha participat en aquesta construcció amb tancaments tècnics en vidre baix emissiu i d’altes prestacions, que complementen la singularitat del projecte i resolen les necessitats d’un centre d’aquestes magnituds i característiques.

Un altre dels projectes per publicar és la intervenció en la nova façana de la prestigiosa escola de negocis EADA a Barcelona. Vidresif ha fabricat els vidres aïllants dels tancaments de l’edifici, a més de respondre a un requeriment especial i proporcionar un efecte impactant. La façana principal del Barcelona City Centre es compon per centenars de làmines de vidres de colors que li donen un aspecte canviant, elegant i modern.

Vidresif també ha participat en les recentment estrenades Bodegas Paniza, a Saragossa, un edifici modern i funcional que atorga una nova línia de disseny singular a l’arquitectura corporativa del celler. Així com en les noves instal·lacions de l’empresa de cartonatges Tavil: aquest projecte de grans dimensions requeria d’una excel·lent lluminositat que permetés realitzar les operacions internes sense cap impediment.

Durant el 2019 Vidresif es planteja ampliar el seu catàleg d’intervencions, focalitzades en proporcionar vidres tècnics de grans dimensions amb les majors prestacions. Durant el proper any es presenten projectes hotelers, habitatges singulars, edificis del sector de l’automoció i indústria i moltes més ambicioses actuacions de Vidresif.