Grans dimensions, grans projectes
Publicada el 18/10/17


Comerços, indústries, hotels, equipaments… a diferència d’altres firmes industrials, Vidresif sempre ha apostat per la innovació i el disseny per a dur a terme grans projectes i oferir les millors solucions en vidre, amb la màxima seguretat i qualitat.

La tecnologia i maquinària de les seves instal·lacions, l’exigent nivell de treball del seu procés de fabricació i el seu expert equip de professionals, han permès a Vidresif resoldre grans reptes arquitectònics i oferir solucions cada vegada més impactants, gràcies al seu afany de superació i evolució.

El seu enfocament en grans projectes, treballant conjuntament amb arquitectes, enginyeries i industrials, han convertit a Vidresif en el sòlid col·laborador especialitzat en l’ús del vidre com a principal material constructiu, aconseguint resultats innovadors, satisfent l’estètica desitjada i resolent els criteris de rendiment requerits pel client.

Vidresif proporciona un servei d’assessorament i suport tècnic en la manipulació de sistemes de vidre de grans dimensions i amb característiques tècniques especials: tots els diferents tipus de seguretat, màxims nivells d’aïllament tèrmic i acústic, diferents opcions de protecció solar, etc.

Alguns casos d’èxit de Vidresif Industrial:

Ciutat de la Justícia de Múrcia
ciutat justicia vidresif
Nova seu a Murcia, amb set plantes i aproximadament 36.000 m2 edificats. Amb el vidre com a element protagonista, l’edifici respon a la cerca de llum natural, espais diàfans i sostenibilitat mediambiental.

 

Cajamar PITA Almeria

Un modern edifici d’oficines, que acull a més de 800 professionals del sector i utilitza recursos sostenibles, resultant un motor de la innovació per l’economia almerienca.

 

Torre Llacuna Barcelona

Un impressionant edifici d’oficines amb 13 plantes d’alçada i 10.500m2, que es composa d’una torre que accentua la seva estructura horitzontal i subratlla els aspectes funcionals de l’espai.

 

Hotel Hilton Diagonal Mar

Gratacels que alberga l’hotel Hilton Diagonal Mar de Barcelona, amb un total de 25 plantes i una impactant alçada de 85 metres.

 

Torre Vitrvm

Una icona urbanística situada a Bogotà, on s’ha apostat pel vidre per a crear tota la façana de l’edifici, amb un magnífic joc de llums i la tecnologia més avançada.

 

Meliá-INNSIDE Palma Bosque Mallorca

Hotel INNSIDE amb estil “urban lifestyle” que es posiciona com a referent avantguardista en el segment d’oci urbà, amb un còmode disseny que facilita l’experiència social de l’usuari.

 

A Vidresif transformem el vidre perquè s’adapti a qualsevol projecte i requeriment constructiu, una filosofia que ens ha portat a posicionar-nos com a referents en tot tipus de solucions en vidre a França i Espanya.

Visita la nostra secció web de Projectes