Interempresas visita Vidresif a la Ruta del Cerramiento 2018
Publicada el 19/06/18

ruta interempresas vidresif
Interempresas Media, una de les plataformes de comunicació més important del mercat espanyol i llatinoamericà, organitza cada any la Ruta de Cerramiento. Es tracta d’un esdeveniment que combina el treball amb l’oci: un grup de professionals del sector de la construcció es reuneix per fer una ruta amb motocicleta i visitar algunes de les empreses referents en solucions tècniques, destacant els tancaments de vidre i alumini.

El passat onze de juny es va iniciar aquesta 11 edició de la Ruta del Cerramiento partint des de Terol i amb rumb a València, Mallorca, Barcelona i Girona, on van visitar Vidresif. La seu de Vidresif, situada a Mata-Porqueres (Banyoles) va ser el destí de tancament d’aquesta ruta, visita concertada per al divendres 15 de juny. Rebuts per Joan Sánchez, director general, i Agustí Bulbena, Director Tècnic i de Qualitat, es va desenvolupar una interessantíssima i detallada visita a les instal·lacions, podent veure de prop els secrets del doble vidre, el procés de temperat, de laminat i controls de qualitat.

Posteriorment, tot el grup es va traslladar a Banyoles per dinar en una terrassa amb vistes al conegut llac, famós pel seu increïble entorn i pels esdeveniments esportius de renom internacional que s’hi celebren.

Interempresas Media, que pertany al grup editorial Nova Àgora, publica a revistes del sector dels tancaments com Novoperfil, Vítria, Protección Solar i AFL, a més del portal ciberperfil.com i Interempresas.net.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.