JORNADA MONOGRÀFICA DE SEGURETAT SCHÜCO
Publicada el 16/10/17


Schüco, juntament amb Galán Santandreu S.L., partners de Vidresif, han organitzat una jornada tècnica en seguretat i defensa aquest 24 d’octubre a les 18: 00h, a les seves instal·lacions.

Schüco, un dels proveïdors líders de sistemes d’alta qualitat per a tancaments, i Galán Santandreu, experts en fusteria d’alumini, han preparat aquest esdeveniment per aprofundir en els aspectes més rellevants de la seguretat en llars i negocis, com la resistència al robatori, els components de seguretat o els tests de resistència de tots els seus components.

Vidresif participarà en aquesta jornada amb una ponència tècnica sobre la seguretat del vidre, i les solucions que ofereixen els vidres per oferir els més alts estàndards de protecció contra robatoris, incendis o anti bales.

PROGRAMA:
18: 00h Benvinguda i presentacions
18: 10h Jornades professionals de seguretat

Tècniques habituals de robatori
Seguretat i defensa amb sistemes Schüco
Classificacions i resistències al robatori
Normativa
Assaigs i proves
Sistemes Schüco de protecció antirobatori
19: 00h Demostració sobre finestra RC3
19:30 Còctel de comiat

UBICACIÓ:
Galán Santandreu, S.L.
Carrer Forners, s / n, Solar 70
Polígon Industrial de Manacor
07500 Manacor, Mallorca

Es prega confirmació
Més informació: info@galansantandreu.com / 971.551.782


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.