JORNADA TÈCNICA – ANDORRA
Publicada el 03/04/18


Prosseguint amb la programació organitzada per a aquest any, Vidresif organitza una nova JORNADA TÈCNICA sobre les solucions tècniques en vidre. Andorra és ara el destí d’actuació; un territori en el qual, per les seves característiques, els tancaments tècnics en vidre juguen un important paper en el confort dels seus habitants.

La seva extrema climatologia requereix de tancaments tècnics en vidre amb altes prestacions aïllants i de seguretat que suportin el clima d’alta muntanya del que gaudeix el país: fortes pluges, neu, fred i humitat a l’hivern, en contrast amb les altes temperatures i el càlid Sol a l’estiu. A més, els seus concorreguts centres urbans necessiten d’una protecció acústica addicional, que resisteixi la vibrant vitalitat de la seva capital i zones turístiques.

Per a això, Vidresif presentarà el seu concepte TOTALSIF, un triple vidre amb una forta presència en el principat donades les seves prestacions d’extrema qualitat, que donen resposta a totes les necessitats que se li poden exigir a un tancament exterior de vidre. Aquest concepte total compta amb excel·lents propietats d’aïllament tèrmic i acústic, protecció solar i seguretat anti-trencament, a més d’un elevat percentatge de transparència del vidre.

Per tal d’aconseguir espais diàfans i lluminosos que contrarestin els dies foscos, el relleu muntanyós i les estretes valls que poden aportar foscor als espais, Vidresif anuncia el seu model extraclar, totalment transparent. Aquest nítid vidre aporta una estètica impecable que, en l’escarpada geografia andorrana, permet apreciar la immensitat dels seus paisatges.

Així, Vidresif amb la col·laboració de MoraBanc, ha organitzat una trobada 100% formativa per donar a conèixer les infinites possibilitats dels tancaments tècnics en vidre i les seves aplicacions adaptades a cada territori, projecte i client. Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, relatarà la seva experiència a l’empresa i en el sector del vidre, amb la finalitat de dotar als professionals d’una base tècnica necessària per a prescriure i recomanar el vidre amb major coneixement.

La jornada tindrà lloc el 19 d’abril a la seu principal de MoraBanc a Andorra la Vella, en la qual es reuniran arquitectes, industrials i interioristes interessats per crear un espai de diàleg, col·loqui i networking, amb molt bons resultats en totes les edicions anteriors.

Si vol assistir a aquesta jornada, si us plau, confirmi la seva assistència a través del mail comunicacio@vidresif.com

19 ABRIL
De 16:30h a 20:30h (Còctel inclòs)
Sala d’actes MoraBanc
Av. Meritxell, 96 AD500 Andorra la Vella


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.