JORNADA TÈCNICA DE VIDRESIF AL COAC DE GIRONA
Publicada el 17/07/17


L’arquitectura és cada vegada més complexa i la seva ràpida evolució fa que sigui imprescindible una constant formació sobre les últimes tendències i les més innovadores solucions que presenta el sector.

Per això, Vidresif, referents en tancaments tècnics de vidre, juntament amb el COAC de Girona, organitza una jornada tècnica general dirigida a interioristes i arquitectes col·legiats que estiguin interessats en conèixer les grans i infinites possibilitats que presenten els tancaments tècnics en vidre.

Amb “L’elecció del vidre” com a temàtica central, Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, explicarà els criteris i les bases imprescindibles per la tria del material, en funció dels pilars que requereix un tancament en vidre: seguretat, estructura, protecció acústica, protecció solar i aïllament tècnic.

Aquesta ponència de caràcter “100% formativa” s’ha creat per formalitzar un espai de relació entre les empreses, institucions del sector i el col·lectiu d’arquitectes; un interessant networking que finalitzarà amb el posterior pica pica que ofereix aquest campus professional.

DATA: 19/09/17
HORA: de 12:30 a 15h
PONÈNCIA: Agustí Bulbena , Arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif
ON: Seu del Col·legi d’Arquitectes de la Demarcació de Girona. Plaça de la Catedral, 8, Girona.
AFORAMENT: 50 persones

Les places son limitades, no et perdis aquesta gran oportunitat i inscriu-te.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.