NOU PROJECTE: Finestrelles Shopping Centre
Publicada el 29/04/19


El nou centre comercial d’Esplugues de Llobregat
El centre comercial Finestrelles Shopping Centre disposa d’una superfície total de 39.250 m² i es troba en una localització privilegiada a Esplugues de Llobregat; entre una de les principals entrades a Barcelona i prop de més de 21 municipis de la comarca del Baix Llobregat.

Vidresif ha participat en aquesta construcció amb tancaments tècnics en vidre baix emissiu i d’altes prestacions per a baranes, aparadors, sostres i façanes. Ha proporcionat els seus models SolarSIF, amb control solar total per regular la llum que penetra a l’interior, i el model KSIF, amb el màxim aïllament, protecció i capa de baixa emissivitat.

El Finestrelles Shopping Centre està construït amb materials que presenten el màxim nivell de sostenibilitat, amb emissions de CO2 i residus per sota dels estàndards habituals. A més, està dissenyat sense barreres arquitectòniques, adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

VEURE PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.