NOVA PUBLICACIÓ: ARQUITECTURA Y DISEÑO
Publicada el 08/02/18


El prestigiós mitjà Arquitectura y Diseño, del Grup RBA , ha destacat el Projecte Aiguablava (Begur) al seu apartat CASAS, com a construcció rellevant i representativa de l’ús del vidre com a material arquitectònic.

El qualifiquen com a “El regne de vidre” i subratllen la intervenció de MANO Arquitectura en aquest projecte, que ha aconseguit remodelar l’edifici plànol original donant màxima prioritat a les prestigioses vistes al mar i a la diafanitat de l’espai.

Accedeix AQUÍ a l’article complet.

A més, l’empresa industrial THK Construcciones, juntament amb els arquitectes MANO Arquitectura, han elaborat un elegant i professional treball audiovisual que il•lustra la puresa i excel·lència de l’obra.

VEURE VÍDEO


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.