NOVA PUBLICACIÓ: REVISTA PISCINAS
Publicada el 04/12/17

Diversos han estat els mitjans que han expressat el seu suport i confiança en la qualitat de treball de Vidresif. Gràcies a la seva alta exigència i esforç, la firma industrial ha estat mereixedora de diverses mencions en mitjans de reconeguts grups editorials, en aquesta ocasió, a Curt EDICIONES.

CURT EDICIONES
La revista on-line i off-line PISCINAS DE ACTUALIDAD, revista de decoració especialitzada en piscines de l’editorial Curt Ediciones, ha publicat un extens i interessant reportatge sobre el nou projecte Aiguablava, qualificant-lo amb el seu singular distintiu de Piscina Estrella.

El magnífic habitatge unifamiliar situat a Begur, compta amb una estètica perfectament integrada en l’entorn, un esplèndid jardí amb piscina i grans finestrals de vidre de Vidresif, que ajuden a magnificar la impressionant panoràmica que s’obté des de qualsevol punt de la casa.

PISCINAS DE ACTUALIDAD ha destinat un apartat especial de set cares a aquesta construcció, detallant tots els aspectes i característiques de l’obra, a més de dedicar-li menció especial a la portada d’aquest número 195.

VEURE REPORTATGE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.