NOVA PUBLICACIÓ: Revista Promateriales
Publicada el 25/04/18

hotel OD
El número d’abril de la revista Promateriales, de l’editorial Protiendas, ha dedicat un Especial en Arquitectura Hotelera, sector en què Vidresif ha participat activament en els últims anys.

Un dels projectes que s’han presentat, amb un ampli reportatge de vuit pàgines, ha estat el prestigiós Hotel OD Barcelona, una remodelació de l’estudi Víctor Rahola Arquitectura i la dissenyadora d’interiors Mayte Matute.

Vidresif ha fabricat els tancaments tècnics de vidre amb unes elevades prestacions aïllants que aconsegueixen maximitzar l’estalvi d’energia de l’hotel. D’aquesta manera, l’empresa figura a la fitxa tècnica de l’article com a proveïdor dels vidres exteriors de l’edifici.

El projecte queda perfectament il·lustrat amb magnífiques imatges de cada un dels detalls i l’excel·lent resultat dels vidres tècnics de Vidresif en aquestes modernes instal·lacions. A més, la publicació ha aprofundit amb una entrevista personal a Víctor Rahola, arquitecte responsable, en el qual detalla els aspectes més tècnics i els principals objectius de l’estudi d’arquitectura en realitzar l’edificació.

Volem agrair a la revista Promateriales que ha recollit aquest projecte en el seu número 119, i que presentem amb més detall a la nostra web.

Veure reportatge de la revista Promateriales


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.