NOU PROJECTE MALLORCA: SA TORRE
Publicada el 13/09/17


Vidresif presenta Sa Torre, un majestuós habitatge privat, ubicat a primera línia de mar i amb unes espectaculars vistes, no només a la platja de Palma, sinó a tota la costa sud-oest de Mallorca.

El projecte està dissenyat pel reconegut estudi d’arquitectura Jochen Lendle, en un ampli terreny que s’integra completament en el paisatgisme Balear.

L’habitatge es divideix en dues parts principals, la privada i la zona de convidats, que s’obren en direcció al mar i que se separen per una gran piscina infinita i per un espectacular pati interior. L’aigua és l’eix de connexió de l’edifici iniciant-se des de l’entrada a través de dos canals que arriben fins a la piscina desbordant i que, al mateix temps, es fon amb el mar.

L’empresa industrial Mairata ha confiat en la qualitat i alta tecnologia de Vidresif, per a realitzar tots els tancaments de vidre d’aquesta impressionant vivenda, on la transparència, la llum, la seguretat i l’aïllament acústic i tèrmic són elements imprescindibles tenint en compte les seves característiques.

Gràcies a les grans vidrieres de Vidresif, els interiors i els exteriors es fusionen, per crear una arquitectura diàfana i en contacte amb la naturalesa mediterrània. És un “Genius Loci” espectacular, tant per les seves increïbles vistes com pel seu potencial en sostenibilitat: aquest habitatge està construït per reforçar al màxim l’eficiència energètica de l’espai i aprofitar els elements tèrmics naturals.

Es tracta de la combinació perfecta entre llibertat i intimitat, que es reforça amb les corredisses del model Horizone Line que desmaterialitzen conceptualment l’edifici amb el paisatge i el mar.

Aquest projecte es va presentar al concurs Saint-Gobain Cristalería / CITAV “Arquitectura de Vidrio” 2016 en tres categories diferents: al millor projecte, a la millor façana i a la millor resolució en vidre. Aquest premi pretén mostrar la gran importància que adquireix el vidre en les propostes arquitectòniques actuals, l’esperit innovador i el desafiament constant de noves formes d’aplicació d’aquest material.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.