Nou projecte de Vidresif amb denominació d’origen
Publicada el 11/06/19


Vidresif presenta un nou projecte per al qual ha fabricat vidres tècnics: el Boutique Hotel S’Agaró, un nou complex hoteler amb més de 10.385m2 construïts. Neix com un innovador concepte que combina gastronomia, benestar i cultura en un entorn únic: la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols (Costa Brava).

D’aquesta manera, l’empresa amplia la seva cartera de projectes amb Denominació d’Origen a Girona, amb la finalitat de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals de la demarcació; i en línia amb el seu patrocini en els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona.

Vidresif ha proporcionat tots els vidres tècnics de grans dimensions d’aquest espectacular complex hoteler; reforçant la idea de connexió dels interiors amb el seu entorn i connectant els espais a l’aire lliure com a part integral de les habitacions.

Els vidres s’han fabricant complint amb les màximes exigències per oferir solucions avançades en vidre estructural, amb resultats resistents i baix emissius adequats als requisits dels arquitectes del projecte.

L’ús del vidre enforteix la idea de transparència i connexió amb la natura, creant un entorn atractiu i còmode, amb una il·luminació natural òptima i unes vistes al mar immillorables.

VEURE PROJECTE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.