El Premi Pritzker 2017 recau a l’estudi d’arquitectura RCR Arquitectes
Publicada el 13/06/17

presentacio premios arquitectura
El 1988 va néixer a Olot el taller d’arquitectura creativa RCR Arquitectes de la mà de Rafael Aranda, Carme Pigem i Ramon Vilalta. Un any abans, aquests tres arquitectes, es graduaven simultàniament de la carrera d’arquitectura de la ETSAV (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès).

Actualment, treballen a països d’arreu del món, creant projectes amb un estil únic, radical i compromès amb el medi ambient i la natura. Això els ha portat a ser guanyadors del Premi Pritzker 2017 després de trenta anys creant magnífics projectes.

El Premi Pritzker és un reconegut guardó d’arquitectura concedit anualment al millor arquitecte del món. Es tracta del premi de major prestigi internacional, mencionat comunament com “Nobel d’arquitectura”.

És per això que, des de Vidresif felicitem i fem menció especial als guanyadors d’aquesta edició, que són reflex del nivell i la qualitat professional existent a la Demarcació de Girona.

Tant és així que, durant la 20a gala dels Premis d’Arquitectura de la Demarcació de Girona, es va projectar una emotiva presentació audiovisual per fer-los un reconeixement especial, on RCR Arquitectes recalcaven la importància de mantenir i tenir clares les seves arrels, doncs son essencials per a poder volar.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.