Vidresif patrocinador oficial als premis d’arquitectura de Girona
Publicada el 29/05/17

premis arquitectura girona coac 2017 stand alumilux technal
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) celebra la 20a edició dels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona, uns premis que reuneixen cada any a més de 250 persones entre arquitectes, promotors, empresaris i destacades personalitats del món polític, industrial, universitari, financer i comercial de les comarques de Girona.

Vidresif, participa de forma activa a l’esdeveniment com a patrocinador oficial, donant suport a la innovació i a l’arquitectura amb denominació d’origen; i al paper cultural i social dels premis.

El seu alt coneixement i especialització, han situat l’empresa industrial com a sòlid referent per a les principals firmes d’enginyeria i arquitectura, amb les que treballa habitualment. Així, aquest esdeveniment és una magnífica oportunitat per ampliar i reforçar les relacions professionals, compartir experiències, donar visibilitat i crear un actiu networking amb altres agents del sector.

A més, Vidresif organitzarà posteriorment unes jornades tècniques que es realitzaran al Col·legi d’Arquitectes de la demarcació de Girona, destinades a arquitectes i a altres professionals del sector. Aquests “workshops” els acostaran al col·lectiu i els permetran mostrar les competències de la firma, que destaca pel seu ampli portfoli de projectes singulars i per la seva experiència en solucions globals per tancaments de vidre.

El caràcter proactiu i compromès de Vidresif, els ha creat una necessitat de millora contínua que els empeny i els motiva a apostar per la investigació i el desenvolupament. Tanmateix, això els permet compartir la qualitat arquitectònica i de disseny de cadascun dels seus projectes, tots ells resolts amb les màximes exigències.
La participació de la firma en aquest esdeveniment, no és més que un altre pas cap a la cerca de l’excel·lència, que s’aconsegueix reconeixent les necessitats dels clients, les millores del sector i les últimes novetats tecnològiques, i sempre oferint el millor servei i una qualitat òptima, atributs característics de Vidresif.

SOBRE ELS PREMIS d’ARQUITECTURA
Després de vint anys, els Premis d’Arquitectura que atorga anualment la Demarcació de Girona del COAC han esdevingut un referent entre els professionals de l’arquitectura i la construcció. Es tracta d’un dia en què els agents que participen en el procés constructiu d’una obra es troben al voltant de l’arquitectura, i tenen la possibilitat de participar-hi activament.

El lliurament, que es realitzarà el divendres 9 de juny a les 19:30h, comptarà amb l’assistència d’unes 250 persones i combinarà el lliurament dels quatre Premis d’Arquitectura i el Premi Jurat de l’Opinió, amb la inauguració d’una exposició que recopilarà tots els projectes seleccionats, una novetat significativa creada amb motiu de la celebració del seu 20 aniversari.
Des del passat mes de març, la totalitat de les obres presentades als Premis, s’exposen a la sala “La Cova” de la Demarcació de Girona del COAC i, al juny, durant el mateix acte de lliurament, s’inaugurarà una segona exposició itinerant amb aquelles obres seleccionades i premiades, que s’exhibiran a la sala d’exposicions de la Pia Almoina, a Girona. A partir del mes de setembre, aquesta última començarà un viatge i s’exposarà a Girona ( Espai Santa Caterina i Biblioteca Carles Rahola), a Olot (Delegació Garrotxa – Ripollès) i a Figueres (Delegació de l’Alt Empordà).

Es poden presentar als premis obres que abordin diferents escales de treball, entorns i formes d’intervenció que s’adscriuran en una de les cinc categories següents: Arquitectures, Interiors, Paisatges, Efímers i Més 10. Aquest 2017, s’ha afegit el Premi Més 10, una nova categoria destinada a obres amb més de deu anys de vida, que vol valorar el pas del temps sobre l’arquitectura i valorar el comportament de l’obra al llarg de la seva vida útil.

La convocatòria dels Premis d’Arquitectura dóna valor als projectes realitzats a l’àmbit territorial de la Demarcació de Girona, mostrant la qualitat i el rigor dels professionals. És per això que, Vidresif, tot recolzant els projectes amb denominació d’origen, s’ha convertit en un important patrocinador de l’esdeveniment. La firma vol reforçar els èxits assolits pel col·lectiu, donant suport a l’emprenedoria, la innovació i apropar-se a la població gironina.

Més informació:
https://www.arquitectes.cat/ca/arquitectura/premis-arquitectura-comarques-Girona-2017


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.