NOVA PUBLICACIÓ: EDITORIAL PROTIENDAS
Publicada el 16/01/18

L’editorial Protiendas a la seva plataforma Promateriales, referent als materials emprats en la construcció i en l’arquitectura actual, ha dedicat 8 planes a la nova remodelació de la biblioteca Montserrat Roig a Sant Feliu de Llobregat.

En aquesta publicació, s’apel·la directament al treball realitzat pels responsables de l’obra i els magnífics resultats aconseguits amb la seva intervenció. El grup industrial Vidresif ha estat l’encarregat de fabricar els grans tancaments de vidre de l’edifici, aportant una magnífica lluminositat i diafanitat, necessàries per afavorir la lectura.

A més, s’ha realitzat una entrevista a l’estudi guanyador del concurs per realitzar la reforma, Santamaria Arquitectes, que incideix en cadascun dels detalls i materials que s’han emprat, demostrant i determinant la qualitat i la màxima sostenibilitat de l’edifici.

VEURE EL REPORTATGE


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.