PROJECTES RESIDENCIALS que segueixen les últimes tendències del mercat.
Publicada el 21/03/19

Vidresif compta amb un departament d’investigació i desenvolupament que treballa amb les últimes innovacions i tendències en arquitectura; per donar resposta amb els seus materials i solucions tècniques en vidre.

L’arquitectura és un sector que està en constant evolució, per la qual cosa és important estar al corrent de tots els canvis que es produeixen al llarg dels mesos. La tendència en aquest sector està evolucionant a construccions minimalistes, treballant la idea de màxim espai “sense límits” i amb materials no invasius visualment que deixen gaudir d’ambients exteriors i interiors. D’altra banda, la societat en general està progressant cap al compromís mediambiental i, per tant, les tendències d’arquitectura com a manifestació social, també.

Vidresif s’ha regit per aquests dos pilars en els seus últims projectes residencials: habitatges singulars que compten amb les més innovadores solucions tècniques en vidre, destacant el valor estètic i el respecte amb el medi ambient.

PROJECTES / CASOS D’ÈXIT
CASA NAAN. Aquest xalet a Andorra la Vella està catalogat amb el distintiu d’Eficiència energètica Classe A +, i compta amb vidres baix emissius de Vidresif que aconsegueixen un perfecte aïllament. Veure projecte.

CASA RETINA. Aquest habitatge destaca per la seva composició modular que redueix l’impacte mediambiental de la construcció. La transparència dels vidres Vidresif converteix l’exterior de l’edifici en l’escena principal de la casa, obrint aquesta cova moderna a la naturalesa silvestre que l’envolta. Veure projecte.

CASA 1413. Es tracta d’una casa-mur, composta per galeries geomètriques que s’obren a l’exterior amb unes grans portes de fusta i vidre. Els vidres baix emissius KSIF que s’han subministrat satisfan totes les exigències d’aïllament tèrmic. Veure projecte.

SA TORRE. Un majestuós habitatge privat, situat a primera línia de mar i amb unes espectaculars vistes a la costa sud-oest de Mallorca. Amb vidres de grans dimensions de Vidresif, aquest habitatge està construït per reforçar al màxim l’eficiència energètica de l’espai i aprofitar els elements tèrmics naturals. Veure projecte.

CASA AIGUABLAVA. Aquest habitatge unifamiliar està situat a la costa de Begur i es destaca la puresa arquitectònica de la construcció i el seu respecte per l’entorn i la natura. L’estructura de l’edifici està formada per parets totalment transparents amb vidre Vidresif, accentuant de la puresa i senzillesa arquitectònica. Veure projecte.

LA VILA PARADÍS. Complex d’apartaments i adossats de luxe a primera línia de mar, a la costa d’Alacant. Vidresif, amb els seus vidres de baixa emissivitat, reforça l’eficiència d’aquest projecte i aporta el màxim exponent en estanquitat. Veure projecte.

Vidresif converteix cada edifici residencial en un projecte singular, aportant les últimes prestacions tècniques en els seus tancaments en vidre i responent a les tendències del mercat i a les necessitats del client.

Descarregar catàleg