Recomanem: ICAE 2018
Publicada el 20/06/18


El VIII Congrés Internacional d’Envolvents Arquitectòniques és la cita destinada a entendre millor el present i futur dels envolvents arquitectòniques i els seus components, focalitzant-se en tendències, tecnologies i desenvolupaments.

És una trobada que facilita l’intercanvi de coneixements i l’exposició de projectes i resultats, reunint a experts de diferents especialitats amb l’objectiu de proporcionar una visió global de tots els elements que influeixen a l’hora de dissenyar, fabricar, instal·lar i utilitzar una envolvent arquitectònica.

Envolvents 4.0
La temàtica general que guiarà el Congrés serà l’envolvent 4.0. Amb aquest títol es vol unificar els dos aspectes a potenciar en aquesta nova edició:

• L’envolvent arquitectònica, per ser la raó principal del congrés i el fil conductor de les set edicions anteriors. S’analitzaran els últims desenvolupaments relacionats amb l’eficiència energètica, nous materials, nous sistemes constructius, energies renovables, etc.
• La Indústria 4.0 causa de la seva importància creixent en els últims anys basada en la necessitat de millorar els processos de fabricació, muntatge, distribució i instal·lació de molts dels productes per ser competitius en el mercat actual.

DATA: del 20 al 22 de juny de 2018
LLOC: Donostia – Sant Sebastià

Més informació