RESSÒ I GRATITUD PELS VOSTRES PROJECTES
Publicada el 17/11/17

vidresif premios reconocimientos projectos
Vidresif es satisfà i es complau de col·laborar amb excel·lents arquitectes,dissenyadors i industrials.

Durant aquests darrers anys, Vidresif ha col·laborat en multitud de projectes i en grans casos d’èxit, i ha estat present en diversos certàmens i esdeveniments, recolzant la innovació en l’arquitectura i la construcció, un sector en constant evolució.

El mes de maig, Vidresif, va ser present indirectament a la Barcelona Building Construmat 2017 a través de la participació d’Alumilux & Metall-lux, guanyadors del premi al millor stand d’aquest esdeveniment. Més tard, a principis de juny, l’empresa industrial va actuar com a patrocinador oficial a la 20ª edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, recolzant, així, l’arquitectura amb denominació d’origen, en una iniciativa que acollia una selecció dels més reanomenats professionals del sector.

Fruit del seu esperit de desenvolupament i millora, Vidresif sempre ha actuat amb un exigent nivell de treball, responent als més complicats reptes arquitectònics i a les necessitats dels clients. El resultat d’aquestes col·laboracions s’ha reflectit en magnífics projectes, edificis, oficines, cases unifamiliars, etc., que han estat mereixedors de diversos premis nacionals i internacionals, així com de mencions especials a gales i concursos.

Sa Torre, el magnífic habitatge unifamiliar situat a Mallorca, va presentar-se al Concurs Saint-Gobain Cristalería / CITAV “Arquitectura de Vidrio” 2016 en tres categories diferents: al millor projecte, a la millor façana i a la millor resolució en vidre. Es tracta d’un premi que pretén mostrar la gran importància que adquireix el vidre en les propostes arquitectòniques actuals, l’esperit innovador i el desafiament constant de noves formes d’aplicació d’aquest material.

Vidresif, en concordança amb aquests valors, s’ha consolidat com el perfecte partner per a projectes de grans dimensions, participant en projectes com la Ciutat de la Justícia de Murcia, reconeguda en el Premi Internacional “Metra” en la seva 20ª edició; o al Cajamar PITA Almeria, reconegut a la gal·la dels VIII Premis d’Arquitectura i Disseny de Porcelanosa Grupo, celebrada a l’hotel Ritz de Madrid.

D’aquesta manera, i després de tots aquests reconeixements esmentats, el grup industrial es satisfà i es plau de col·laborar amb excel·lents arquitectes, dissenyadors i industrials que els obren les portes a la magnífica oportunitat de demostrar l’esforç i perseverança que Vidresif avoca en cadascun dels seus projectes.