RESTAURANT SEU SOCIAL AIRBUS GROUP
Publicada el 30/11/17


Airbus Group, fabricant capdavanter d’avions comercials, ha establert una nova seu social/restaurant a les proximitats de l’aeroport Toulouse-Blagnac, a França.

L’edifici, amb una superfície total de 4.080m2, compta amb un gran restaurant amb capacitat de fins a 2.000 persones i amb l’establiment de la zona WellBeing, un espai de benestar i salut; un gimnàs, àrees de cafè, sales de reunions privades…

El prestigiós estudi d’arquitectura Calvo-Tran Van Architects ha respost a les especificacions del client, que buscava un espai còmode i lluminós, amb l’esperit de Campus, on els empleats poguessin interactuar, beneficiar-se del restaurant, relaxar-se o, fins i tot, continuar treballant i fent networking.

VIDRESIF CONSOLIDA EL SEU POSICIONAMENT A FRANÇA
Technal, referent en fusteria d’alumini, ha confiat en Vidresif per a la fabricació de les grans vidrieres que cobreixen les façanes d’aquest projecte.

Amb l’exigència pertinent per a una construcció d’aquestes magnituds, el grup industrial ha fabricat vidres irregulars que constitueixen l’estructura arquitectònica de l’edifici, responent als requisits del client i afegint les altes prestacions de Vidresif.

Tots els vidres s’han treballat minuciosament per aconseguir un efecte mosaic, que aporta una estètica moderna i única, i se sustenta amb una impecable perfileria d’alumini de la internacional firma Technal.

L’objectiu de la intervenció de Vidresif es basa en aconseguir grans espais de llum natural, fusionant els interiors i exteriors al màxim, i sempre afavorint la seguretat i l’aïllament tèrmic i acústic.

Amb l’ús de vidres de baixa emisivitat, s’afavoreix l’aplicació de les màximes prestacions ecològiques a aquest conjunt, que compleix amb els criteris ambientals BREEAM, el mètode d’avaluació de sostenibilitat líder al món per a grans projectes, infraestructures i edificis.

Tags: PROJECTE,