TOUR VIDRESIF 2017
Publicada el 23/10/17

Tour instal·lacions Vidresif

Vidresif va dur a terme, divendres 19 d’octubre, el TOUR VIDRESIF 2017, un recorregut per les modernes instal·lacions de Vidresif de més de 8.000m2, situades a la tranquil·la població de Mata-Porqueres (Girona).

A partir de les 16h, van començar a arribar tots els assistents, intrigats per descobrir les sorpreses que els deparava aquella jornada. L’arquitecte Agustí Bulbena, director tècnic i de qualitat de Vidresif, i Joan Sànchez, gerent de l’empresa, es van encarregar de liderar el grup i conduir-los pels racons més intrínsecs de la fabrica, on van mostrar, amb molt de detall, cadascun dels passos del procés de fabricació del vidre.

Una vegada finalitzat el recorregut, es va realitzar un cocktail informal que va desenvolupar en un fructuós networking entre professionals i va servir per resoldre dubtes sobre l’ús i fabricació del vidre i els diferents requeriments segons la tipologia de projecte a realitzar.

Aquesta iniciativa, forma part de la nova campanya de Vidresif que, juntament amb la Jornada Tècnica de Vidresif, ens ajuden a reforçar els llaços entre proveïdor i client, i a aprofundir en el procés de fabricació dels tancaments de vidre.

Si està interessat en assistir a les nostres jornades tècniques, formacions, esdeveniments especials, etc. Registris a Vidresif 360 i informi’ns de tots els aspectes dels quals consideri necessaris perquè Vidresif estableixi, en la seva consonància, els esdeveniments més convenients per a arquitectes, dissenyadors i industrials.