ÚLTIM PROJECTE: EUROMED – Mollet del Vallès
Publicada el 17/01/18


Un inconfusible edifici industrial

EUROMED, un important productor d’extractes herbaris i substàncies actives naturals destinades a les indústries farmacèutica, alimentària i cosmètica, inaugura la seva nova seu a la població de Mollet del Vallès (Barcelona).

AMB LA GARANTIA ALUMINIER TECHNAL
L’empresa industrial ALUE, especialista en tancaments d’alumini, vidre i acer inoxidable, ha comptat amb Vidresif per a la fabricació dels vidres de grans dimensions i el suport tècnic necessari per a projectar la nova oficina en un edifici únic i singular.

ALUE forma part d’ “Aluminier Technal“, la primera xarxa d’empreses homologades a Espanya que garanteixen i expressen el compromís de qualitat en la fabricació i instal·lació dels tancaments. Els industrials homologats de la Xarxa Aluminier Technal aconsellen i guien al client sobre les solucions idònies per a cada projecte i asseguren la producció impecable del producte. Per això, Vidresif s’enorgulleix de col·laborar en aquest projecte, que reflecteix i avala la qualitat i compromís de treball del grup industrial.

EL VIDRE COM A MATERIAL ARQUITECTÒNIC
Gràcies al coneixement i especialització de Vidresif, l’edifici compta amb un mur cortina amb les màximes exigències tèrmiques, acústiques i de protecció total.

L’espectacular mur cortina de forma ondulada d’aquest edifici aporta un resultat lleuger, dinàmic i volàtil en tota la façana, mitjançant el magistral treball de Alue amb els vidres de grans dimensions amb sistema estructural de Vidresif.

El resultat: un modern edifici exterior singular i inconfusible que aporta la personalitzada i identitat que requeria Euromed, com a segell corporatiu.

Un increïble interior que banya de llum natural totes les plantes de l’oficina, i que a través del seu disseny ondulat dibuixa espaioses i agradables sales de treball amb les màximes prestacions acústiques i tèrmiques.

Li presentarem el projecte acabat amb tots els detalls molt aviat.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.