VETECO GLASS MADRID – 11 abril
Publicada el 10/04/18


Aquest 11 de abril té lloc una nova jornada de VETECO Glass, aquest cop a Madrid, en la qual Vidresif participarà activament com en la passada edició de Barcelona.

Qüestions com l’organització actual (particularitats, condicionants), l’evolució tecnològica (producte, fabricació), les prestacions (respostes a totes les sol·licitacions), les solucions constructives o suma de productes (solucions, sistemes), i el futur (visió, innovacions ) seran posades a debat per Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, en un animat i participatiu intercanvi d’opinions entre els components de la taula i els assistents.

La cita està dirigida a transformadors, industrials i prescriptors que, a més, obtindran de primera mà els recents canvis que hi ha hagut en el Codi Tècnic en referència al vidre i coneixeran la nova iniciativa de VETECO, VETECO Glass amb zona expositiva pròpia, i els avantatges del vidre com a solució a les façanes 4.0 d’avui.

La trobada tindrà lloc el proper 11 d’abril a la Sala de Premsa de l’Edifici Sud d’IFEMA, a Madrid.

Tota la informació de la jornada


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.