Vidresif en l’arquitectura moderna
Publicada el 27/02/19

eada arquitectura
El vidre és un dels materials més utilitzats en la construcció. No obstant això, la seva utilització ha de regir-se per diferents aspectes: la tecnologia adequada per dotar el vidre de la màxima seguretat, durabilitat i resistència; dotar del confort que requereixi el client; respondre a les últimes tendències del mercat i afegir un valor estètic arquitectònic a la construcció.

És primordial comptar amb un especialista en la transformació del vidre tècnic per a una intervenció òptima i productes d’alta qualitat. Vidresif és empresa referent en la fabricació de vidres tècnics amb les millors prestacions del mercat: seguretat, aïllament, protecció i eficiència energètica.

El seu ampli coneixement i contínua investigació els ha permès especialitzar-se i afrontar projectes de gran complexitat tècnica. Entre els últims projectes realitzats es destaquen construccions d’infinitat de sectors, que podrien classificar-se en quatre grans aportacions de l’empresa: espectaculars façanes, vidres infinits, seguretat i confort i originalitat i modernitat.

ESPECTACULARS FAÇANES
Color, llum i control solar
EADA Business School Barcelona
Edifici Capri
Cellers Paniza

VIDRES INFINITS
Vidres tècnics i de grans dimensions
Finestrelles Shopping Centre – Esplugues
Sa Torre.
Hotel Piolets Park & Spa
La Fortalesa

SEGURETAT I CONFORT
Per exclusius habitatges i edificis residencials
Casa a la Vall – València
Casa Naan.
Casa Retina.
Casa 1413.
Casa Aiguablava.

ORIGINALITAT I MODERNITAT
En equipaments públics
Estació nacional d’autobusos d’Andorra.
Ciutat de la Justícia a Múrcia.
Pont de vidre a Andorra.
Biblioteca Montserrat Roig.

Coneix al detall cada un dels projectes per veure quin ha estat el requeriment de cada construcció, totes elles amb una intervenció personalitzada i un servei tècnic altament experimentat en la manipulació del vidre.

Vidresif, transformem el vidre perquè s’adapti a qualsevol requeriment constructiu.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.