Vidresif als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona
Publicada el 03/05/18


Un any més, Vidresif dóna suport a l’arquitectura en l’àmbit territorial, participant activament com a patrocinador oficial de la 21ª Edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona.

Des del 1997, la Demarcació de Girona del COAC convoca anualment els Premis per tal de mostrar la qualitat i el rigor dels professionals. Es poden presentar als premis obres que abordin diferents escales de treball, entorns i formes d’intervenció que s’adscriuran en una de les quatre categories següents: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

En aquesta 21a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2018, la Demarcació de Girona del COAC organitza dues exposicions: una primera exposició a la sala “La Cova”, que mostra la totalitat de les obres presentades, i una segona exposició itinerant de les obres seleccionades que s’inaugurarà al juny, durant l’acte de lliurament dels Premis l’1 de juny, a la sala d’exposicions de la Pia Almoina de la Demarcació de Girona, on es donaran a conèixer les obres guardonades.

El dia 1 de juny, durant el lliurament dels Premis i la inauguració de l’exposició, es reuniran més de 250 persones entre arquitectes, promotors, empresaris i destacades personalitats del món polític, industrial, universitari, financer i comercial de les comarques de Girona.

Vidresif, participa de forma activa a l’esdeveniment com a patrocinador oficial, donant suport a la innovació i a l’arquitectura amb denominació d’origen; i al paper cultural i social dels premis.

QUAN: 1 de juny de 2018 a les 19.30 hores
ON: Edifici de la Pia Almoina de Girona, seu de la Demarcació de Girona del COAC (plaça de la Catedral, 8)

Si desitgeu assistir al lliurament de premis d’arquitectura, contacteu amb comunicacio@vidresif.com