Vidresif present en el XVIII Congrés sobre Adhesió i Adhesius
Publicada el 18/09/17


ASEFCA, l’Associació Espanyola de Fabricants de Coles i Adhesius, organitza el XVIII Congrés sobre Adhesió i Adhesius, el major esdeveniment tècnic de professionals del camp dels adhesius i l’adhesió.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Barcelona del 20 al 22 de setembre, preveu la ràpida evolució de la tecnologia dels adhesius, que s’ha desenvolupat a gran velocitat en les últimes dues dècades.

El congrés ofereix una secció Workshop de “Sellants i Adhesius” en què, professionals i empreses del sector, tractaran les més innovadores solucions i els materials d’última generació que s’utilitzen en la fabricació d’estructures, cada vegada més complexes i amb major responsabilitat .

Vidresif estarà present al Workshop amb una ponència que realitzarà Agustí Bulbena, Arquitecte i Director Tècnic i Qualitat de Vidresif, el 20 de setembre de 12: 30h a 13: 15h. Amb “Els segellants en el vidre aïllant” com a eix, el ponent explicarà la importància de l’aplicació del segellant en els tancaments de vidre, ja que d’això depèn tant la viabilitat del producte com l’eficiència del mateix.

PROGRAMA WORKSHOP

UBICACIÓ
Hotel Alimara. saló Sitges
C / Berruguete, 126. Horta – Guinardó. Barcelona.

QUOTES D’INSCRIPCIÓ
• Ordinària: 225 € (+21% IVA)
• Membres GEAA: 150 € (+21% IVA)
La quota inclou el material del Workshop, cafè en els descansos i dinar.

PLACES LIMITADES
MÉS INFORMACIÓ


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.