VIDRESIF SORPRÈN A L’ARCHITECT@WORK
Publicada el 16/02/18

Iniciem fermament el programa Eventsif 2018 amb una molt bona acollida a l’esdeveniment més internacional i distintiu, l’Architect@Work, que destaca per rebre a professionals de diverses especialitats en el sector de la construcció i l’arquitectura.

En representació del vidre tècnic per a projectes singulars i complexos i amb un elegant stand com a mostra de les possibilitats de les seves solucions tècniques, Vidresif va ser present en l’última edició de Barcelona, el 14 i 15 de febrer, finalitzant amb una impressió molt positiva.

L’exclusiu espai, amb una magnífica organització, va rebre a milers de visitants al llarg de les dues jornades, els quals van acollir fascinats el concepte TOTALSIF: l’última novetat de Vidresif.

TOTALSIF dóna resposta a tots els requeriments que se li poden exigir a un tancament exterior: proporciona un excel·lent aïllament tèrmic i acústic, protecció solar i màxima seguretat. Les seves especificacions tècniques es van aclarir i demostrar a tot aquell interessat que transités pel nostre stand, on s’hi situava un prototip TOTALSIF i un model d’esglaó extra-clar i antilliscant.

A banda de l’efectiu feedback rebut per tots els arquitectes, interioristes i altres professionals, l’emplaçament va resultar en un profitós networking amb l’equip de Vidresif, experts en la matèria, i es va crear l’escenari ideal per aconseguir establir una sòlida xarxa de contactes.

Satisfets amb el resultat i amb ganes de seguir compartint el nostre coneixement i les soluciones tècniques en vidre més avançades, seguim impulsant les properes actuacions de Vidresif amb el nostre ambiciós programa d’esdeveniments: EVENTSIF 2018.

“Sol aniràs més ràpid, però acompanyat arribaràs més lluny”
Moltes gràcies per acompanyar-nos en aquesta etapa.