VIDRESIF, vidre laminat, vidres proteccio solar, vidres aillament acustic, vidres aillament termic, vidres de seguretat, solucions tecniques en vidre
#p

Estació Nacional

d’Autobusos d’AndorraL’Estació Nacional d’Autobusos d’Andorra, situada al carrer de la Curia, es el principal punt d’entrada y sortida d’autobusos internacionals des de la seva última remodelació.

L’espai que ocupa la nova estació és de 2.069 m2 i consta d’un edifici de serveis de 255 m2 i una capacitat per a deu vehicles de fins a 15 metres.

Per a millorar l’estètica d’aquest referent turístic, s’ha reformat la seva estructura atorgant-li modernitat, dinamisme i una millor lluminositat.

Per a millorar les prestacions de l’edifici central de l’estació, s’han proporcionat grans vidrieres de Vidresif que aporten llum natural i transparència a les instal·lacions. Els vidres baix emissius i de seguretat de Vidresif protegeixen l’edifici de cops, possibles danys, intents de vandalisme, robatoris... oferint un millor rendiment i minimitzant els perills a l’estació.

En aquest procés de rehabilitació també s’han millorat els serveis i l’atenció al client per a augmentar els beneficis dels usuaris i passatgers: el conjunt es beneficia de WC renovats, monitors d’informació, màquines vending, sales d’espera climatitzades amb música ambiental, instal·lacions per a persones amb mobilitat reduïda… a més de servei de Wi-Fi, atenció personalitzada, megafonia, equip de vigilància y de seguretat, desfibril·lador y tota la informació necessària per a ser el perfecte punt de trobada entre persones a nivell internacional.

La gestió de l’estació està concedida a l’empresa ESTACIÓ 2017 SA, que té com a socis set empreses de transport públic de viatges i que disposa de tots els permisos per operar amb línies internacionals i nacionals (Espanya, França i Portugal).

ÚLTIMS PROJECTES