VIDRESIF, vidre laminat, vidres proteccio solar, vidres aillament acustic, vidres aillament termic, vidres de seguretat, solucions tecniques en vidre
#p
NOU CONCEPTE EXTRACLAR

Vidresif, responent a les noves exigències i tendències del mercat, ha creat el concepte extraclar, un vidre tècnic que destaca pel seu altíssim percentatge de transparència, però que manté les altes prestacions d'un vidre tradicional fabricat per l'empresa.

En aquest habitatge avantguardista de la costa llevantina, el concepte extraclar s'ha utilitzat per a la construcció d'una escala de cargol, aportant una intensa lluminositat a la seva entrada principal gràcies a la nitidesa que proporcionen tots els seus elements i que permeten que la llum natural penetri a l'interior.

Per als esglaons de les escales s'ha proporcionat un vidre multilaminat trepitjable i amb prestacions antilliscants, que atorga la total seguretat i garantia anti-ruptura. Aquest laminat es compon per quatre vidres tècnics extraclars de 15 mm i un butiral de 0,76mm entre cada un d'ells.
Com que és un vidre amb tot el seu contorn visible, obliga a un acabat perfecte dels seus cants amb un elegant resultat final polit brillant. A més, a la cara exterior del primer vidre, per un sistema d'abrasió, s'han incorporat unes bandes antilliscants totalment personalitzades al projecte, que aporten el major rendiment a aquest innovador concepte. El nivell de resistència estructural de l'escala és molt alt, ja que respon a les exigències del sistema de subjecció d'aquest vidre en obra.


EXTRACLAR
és el concepte perfecte per una escala, una façana o qualsevol altre requeriment ... amb aquest innovador concepte Vidresif garanteix els millors resultats arquitectònics en les seves infinites aplicacions possibles.
ÚLTIMS PROJECTES