#p
Fidel a l'aigua, un joc de llums i transparències
CASA CASCADA – Eivissa

Aquesta residència privada es localitza a Eivissa, en una de les millors zones de l'illa i amb unes magnífiques vistes panoràmiques al Mediterrani. L'habitatge unifamiliar compta amb tres plantes conformades per figures geomètriques, línies rectes i una tradicional pintura blanca balear que il.lumina la finca.

L'empresa industrial responsable, Construcciones Metálicas Fita, ha confiat en la qualitat de treball de Vidresif per proporcionar els vidres de grans dimensions de l'edifici, així com per resoldre el major repte a què s'enfronta aquesta obra: la seva espectacular cascada de vidre.

EL VIDRE COM A MATERIAL ARQUITECTÒNIC

A través de l'alta especialització i contínua evolució en la fabricació del vidre i els seus processos tècnics, Vidresif ha aportat les més innovadores solucions tècniques dels seus vidres de grans dimensions per integrar el vidre com a principal element arquitectònic, i fil conductor d'aquest exclusiu habitatge unifamiliar.

Per a aquest projecte s'han instal.lat vidres a les finestres i portes corredisses de l'habitatge, a través d'un sistema estructural amb la unió del vidre al marc minimalista de la finestra d'alumini, amb un segellant d'alta resistència. El sistema de vidre estructural aconsegueix un efecte estètic refinat i espectacular, així com una protecció i resistència inigualable.


FIDEL A L'AIGUA, UN JOC DE LLUMS I TRANSPARÈNCIES

Però el cor de l'obra resideix en la complexitat de la fabricació d'una cascada d'aigua, que uneix l'habitatge amb la piscina exterior situada al jardí.

La Cascada ha estat fabricada en la seva totalitat per vidre, l'únic material que no interfereix en la bellesa de l'aigua, i que reflecteix els jocs de llum i transparències que dibuixen de forma natural la caiguda d'aigua, en aquest espectacle natural que capta fidelment aquest avantguardista element constructiu que uneix habitatge i piscina.
Industrial: Construcciones Metálicas Fita


ÚLTIMS PROJECTES