#p
El vidre com a element protagonista
CIUTAT DE LA JUSTÍCIA - MURCIA

Una imponent seu de la Ciutat de la Justícia de Murcia, amb set plantes i aproximadament 36.000 metres quadrats edificables, on el vidre és l’element protagonista. Vidresif s’ha encarregat de fabricar i proporcionar els tancaments de vidre d’aquest projecte, liderat, en la seva segona fase, per l’arquitecte Francisco José Sánchez Medrano, de l’estudi a3a Arquitectos.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
Premi Internacional “Metra”

Una gran entrada envidriada dóna la benvinguda al ciutadà, on s’ha creat un joc de llums, formes i textures que constitueixen una majestuosa coberta sustentada per sis alts pilars.

L’edifici està format per cinc mòduls, disposats en forma de T i alberga espai per la Fiscalia, el Registre Civil, una zona de detinguts, una clínica forense i un jutjat de guàrdia 24 hores. La concepció de l’edifici i la distribució dels espais s’adequa al disseny de la nova Oficina Judicial.

Ciudad-justicia-murcia


VIDRES DE GRANS DIMENSIONS

Les façanes dels diferents blocs de l’edifici estan dissenyades amb vidres de grans dimensions, que cobreixen gran part de la seva superfície i aconsegueixen la penetració de llum natural i un estalvi econòmic i de recursos.

Ciudad-justicia-murcia Ciudad-justicia-murcia Ciudad-justicia-murcia Ciudad-justicia-murcia Ciudad-justicia-murcia Ciudad-justicia-murcia

Aquest projecte va ser guanyador del Premi Internacional “Metra” en la seva 20a edició,
en la categoria de Tecnologia Innovadora i destaca per la seva extraordinària puresa arquitectònica,
perfectament coherent amb l'organització estructural del seu interior.

Ciudad-justicia-murciaFotografies realitzades i cedides per David Frutos


ÚLTIMS PROJECTES