VIDRESIF, vidre laminat, vidres proteccio solar, vidres aillament acustic, vidres aillament termic, vidres de seguretat, solucions tecniques en vidre
#p
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidresif es presenta amb força a la Comunitat Valenciana amb un nou projecte dirigit pels arquitectes Ramón Esteve Estudi, experts en arquitectura i disseny, i que treballen des de 1991 per a grans clients nacionals i internacionals.

Harmonia, atemporalitat, atmosfera, universalitat i contextualització són alguns dels paràmetres que ha tingut en compte l'estudi a l'hora de plantejar el concepte arquitectònic d'aquesta obra de 1.290 m2 de superfície.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
IL·LUMINAT L'INTERIOR GRÀCIES A VIDRESIF

L'edifici, situat al nucli històric de València, s'articula al voltant d'una seqüència de patis disposats de manera jeràrquica, que connecten amb l'interior gràcies a vidres tècnics de grans dimensions de Vidresif. Els patis i els tancaments tècnics de vidre banyen de llum natural les estances i aporten la transparència necessària per crear espais diàfans i moderns.

En contraposició, la disposició dels patis i el plantejament dels arquitectes en la seva construcció, atorguen la intimitat que requereix un espai personal provocant que la vida privada es bolqui cap a l'interior.

A la planta baixa se situen les zones de dia que guarden relació directa amb el carrer; mantenint la distribució pròpia de les cases de poble. El pati més gran es confina a manera de recinte, generant un microcosmos al jardí que acull la piscina i connecta visualment amb el cel. Els tancaments que enllacen els espais s'obren en un format pivotant, creant zones de pas a través d'obertures de vidres de grans dimensions.

La zona de nit es situa en la planta primera, on el dormitori principal bolca al gran pati a través d'una terrassa enjardinada. La mida i la tipologia de tancament es mantenen, creant una unitat estètica des de l'exterior.

“L'hermetisme cap al carrer juga amb el factor sorpresa per a l'usuari, contrastant amb l'interior lluminós que es genera a través d'una seqüència de patis al voltant dels que es distribueix l'interior de l'habitatge Ramón Esteve

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
EL CONTRAST AMB LA FAÇANA I L'ENTORN

La façana es resol amb acabats i materials naturals, establerta amb les proporcions tipològiques a les cases del centre del poble, fent una interpretació contemporània que completa un conjunt històric. Les obertures que aboquen a l'exterior són de menor grandària, i respecten l'estètica de l'entorn de la ciutat amb un acabat més subtil i tradicional. L'ús de materials naturals en tons clars, com el sòcol de pedra amb format irregular i els morters; combinats amb petits detalls més foscos, com a elements metàl·lics d'acer forjat i fusta, fan que el conjunt transmeti frescor.

SOSTENIBILITAT I RESPECTE

El disseny de l'habitatge respon a criteris de sostenibilitat mitjançant la instal·lació de mecanismes per a la recollida d'aigües, la integració de plaques solars i fotovoltaiques per al proveïment d'electricitat, i la generació d'aigua calenta mitjançant energies renovables.

Vidresif complementa aquests valors amb vidres de baixa emissivitat que responen al seu compromís d'eficiència energètica i protecció del medi ambient. Els vidres de Vidresif estan totalment orientats a oferir el més alt nivell d'aïllament tèrmic, acústic i control solar que contribueixen a un consum més sostenible i ecològic.

PROJECTES


Habitatges

/

Industrials i
Comercials

/

Equipaments

/

Hotels