El 25 aniversari de Vidresif a la revista Vidrioperfil
Publicada el 09/07/19


Vidresif apareix en un nou article de la prestigiosa revista digital Vidrioperfil, que forma part de Interempresas, col·laborador habitual de l’empresa. L’article recull la celebració dels 25 anys de Vidresif, que va tenir lloc el passat 13 de juny i a la qual va assistir-hi un representant del mitjà, per tal de cobrir l’esdeveniment:

Vidresif celebra el seu 25 aniversari
El passat 13 de juny, Vidresif va celebrar el seu 25 Aniversari amb una festa a la qual van acudir més de 200 persones entre clients i amics de l’empresa. Una especial i emotiva cita on la signatura va poder compartir i agrair la confiança durant tots aquests anys a tots els assistents.

La vetllada, que es va iniciar a les 20h en un espai verd davant de les instal·lacions de Vidresif, cedit per l’Ajuntament de Porqueres, va consistir d’un sopar a l’espai exterior amb música en directe, vestit amb llums de garlandes i el so de la banda de jazz de fons.

Alguns dels moments àlgids de la nit van ser l’emotiva benvinguda realitzada per Joan Sánchez, director general de l’empresa, acompanyat per Carme Acedo i Agustí Bulbena, agraint l’assistència a tots els convidats i presentant a l’equip tècnic i comercial de l’empresa. També va destacar el pastís decorat amb xocolatines amb tots els logotips impresos de les empreses que van assistir, així com la projecció del Mapping a la façana de les instal·lacions amb la història i els moments destacats de la llarga trajectòria de l’empresa, que va ser aplaudit per tots els presents. […]

LLEGIR MÉS


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.