KSIF SUPERPLUS: Màximes prestacions en aïllament tèrmic i protecció solar.
Publicada el 09/06/20

L’arquitectura actual exigeix vidres d’ALTES PRESTACIONS, projectes de gran complexitat revestits amb grans superfícies de vidre, que creen espais lluminosos, amplis i diàfans, que es fonen amb el paisatge.

Com és l´ últim projecte MXM a Aragó, més de 200m2 de vidre, localitzat en un entorn molt exposat a les altes temperatures i a la radiació solar.
L’avantguardista habitatge de l’estudi i2G arquitectes, requeria vidres d’altes prestacions que aconseguissin el més alt nivell d’aïllament tèrmic i protecció Solar.

KSIF SUPERPLUS
Els tancaments de vidre amb major insolació requerien la més alta gamma de la línia KSIF Superplus amb la composició:
KSIF Superplus SN70/35 6TD #2 /16TGI argó/ KSIF 4TD #4 /14TGI argó/ 44.1

La incorporació d’aquesta capa selectiva permet, amb un nivell de transparència molt alt, aconseguir una protecció solar molt important
transmissió lluminosa TL = 62%
reflexió lluminosa RL = 18%
factor solar g = 0,31

Gràcies a aquest triple envidrament amb doble capa i doble càmara amb gas argó s’ha aconseguit el màxim nivell possible actual d’aïllament tèrmic, per a un envidrament d’aquest tipus
O = 0,5 w/m2k

Projecte MXM


Si desitja més informació, posi’s en contacte amb el nostre departament tècnic:

atencioalclient@vidresif.com
Tel. 972 580 721


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.