Jornada tècnica i visita guiada per les noves instal·lacions d’EADA
Publicada el 04/09/19

Com ja hem anat anunciant el pròxim 9 d’octubre tindrà lloc una jornada tècnica i visita guiada a EADA Business School.

Registrat aquí.

Projecte en el qual Vidresif ha proporcionat els vidres de la façana en dues pells: un mur cortina interior i una capa exterior formada per centenars de làmines de vidre que donen un espectacular resultat.

El programa serà el següent:

16h. Welcome coffee a l’Àgora de l’edifici de EADA Business School, al costat de la recepció.

16h – 16:10h. Benvinguda, prèvia presentació del projecte i formació de grups per a la visita.

16:15h – 18:15h. Presentació del projecte de la façana junt a l’estudi d’arquitectura. També realitzarem un torn de preguntes. Ponents:  Agustí Bulbena, arquitecte i Director Tècnic i de Qualitat de Vidresif, i Carlos Durán, arquitecte co-fundador de B-CDB ARQUITECTURA. També hi serà present Josep Maria Oller, aparellador de l’estudi AT3 Oller-Peña, com a representant conceptual del projecte i Raimón Ribó, enginyer tècnic industrial de Technal, com a representació de la marca Wicona.

18:15h – 18:40h. Visita al carrer Aragó per veure el frontal de la façana i breu recorregut per les instal·lacions de manera ascendent.

18:40h – 19:30h. Copa de cava final per a tancar l’acte a cafeteria (roof top)

QUAN?

9 d’octubre de 16h a 19:30h

ON?

Instal·lacions de EADA Business School.

Carrer d’Aragó, 204, 08011, Barcelona, España

Col·labora:

Eada, B-CDB Arquitectura, AT3 Oller-Peña, Technal, Wicona.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.