Vidresif TV. Coneixes tots els processo de treball?
Publicada el 13/09/19

Vidresif treu una col·lecció de vídeos, al seu nou canal de YouTube VidresifTV, perquè acompanyis al nostre equip, a cadascun dels processos de treball, que junt amb tu fabriquen els vidres del demà.

Vidresif vol traslladar la seva experiència i compartir el seu coneixement no només amb industrials del sector,  sinó ampliant el seu servei i assessorament tècnic a tots els arquitectes i interioristes. Compartint aquesta sèrie de càpsules de vídeos on mostrem les instal·lacions i els processos, d’una forma més amena, visual i ràpida.

Començant pel TALL, el primer procés per convertir els vidres en peces úniques. Passant per la MANUFACTURA, on el nostre equip pot realitzar infinites formes en tota mena de vidre i acabat.

El procés del TREMPAT, màxima protecció amb infinites prestacions.

Sense oblidar-nos de la seguretat i l’estètica, amb el procés del LAMINAT.

Seguint amb la nostra màxima especialització en VIDRE AÏLLANT, amb totes les prestacions.

I acabant amb el nostre servei integral d’EXPEDICIONS I TRANSPORT ESPECIAL, que permet entregar vidres fins on el client requereixi.

Unes instal·lacions d’última generació i un equip tècnic format amb els últims avanços i tendències del mercat, donen com a resultat un producte final de la màxima qualitat i un servei exclusiu i totalment especialitzat, per a tots els nostres clients.

Junts sincronitzem noves idees per implementar les millors solucions.

Comparteix el nostre nou canal de YouTube!


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.