Obtenim el certificat Iso14001, màxima qualitat i compromís amb el medi ambient
Publicada el 14/07/20

Renovem el segell ISO9001, i obtenim el certificat ISO14001,
sota el ferm compromís de tot el nostre equip humà i processos productius de les nostres instal·lacions, que garanteixen la màxima qualitat, i la gestió dels residus per a la protecció i preservació del medi ambient.

Un exhaustiu control de producció i qualitat, i un ferm compromís des de la compra del vidre a les principals firmes multinacionals, en la posterior transformació i acabat a la nostra planta,
fins al lliurament final, amb la gestió i seguiment fins a la conformitat total.

Tots els nostres vidres són sotmesos a rigorosos assajos i controls de qualitat, que garanteixen
les màximes prestacions en aïllament tèrmic, acústic, protecció solar i seguretat.


La nostra firma compta amb els Certificats Applus +

que garanteixen als nostres clients nacionals que tots els vidres SIF compleixin amb la normativa aplicable del CTE (Codi Tècnic de l’Edificació) en les categories A, B, C1, C2, D1, D2.

A més del certificat CEKAL
que garanteix la màxima qualitat del vidre aïllant per al mercat francès.

Les nostres instal·lacions de transformació de vidre tècnic i de gran dimensió,
al costat del nostre equip altament qualificat que ofereix un suport tècnic i atenció al client permanent, ens han consolidat com a firma referent en els principals estudis d’arquitectura i enginyeria per als seus projectes de construcció i rehabilitació
en hotels, edificis residencials, oficines, centres comercials i habitatges unifamiliars.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.