Vidresif TV. Segon procés de treball: MANUFACTURA
Publicada el 30/09/19

manufactura-proces

A Vidresif TV mostrem el segon procés de treball: MANUFACTURA, on l’equip de Vidresif realitza qualsevol forma en tota mena de vidre i acabat.

Les línies de tall de Vidresif són de nova generació i de gran mida, on poden realitzar-se qualsevol classe de forma per la seva posterior mecanització (forats, formes especials, decapats, serigrafia…). A continuació, es troben les línies de mecanització, que eviten els desplaçaments innecessaris i optimitzen el procés de l’acabat de cada comanda.

Les diferents línies que tenim són:

LÍNIA VERTICAL RECTILÍNIA: capaç de realitzar qualsevol modificació i requeriment en les 4 cares.

LÍNIA HORITZONTAL: per poder realitzar tota classe d’acabats i formes.

LÍNIA RECTILÍNIA BÀSICA: per cobrir les necessitats més comunes i de fàcil procediment.

Vidresif té unes instal·lacions d’última generació i un equip tècnic format amb els últims avanços i tendències del mercat, donen com a resultat un producte final de la màxima qualitat i un servei exclusiu i totalment especialitzat, per a tots els nostres clients.

Coneix millor aquest procés al nostre nou canal de YouTube.

Junts sincronitzem noves idees per implementar les millors solucions.

Comparteix el nostre nou canal de YouTube!


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.