JOIERIA BERNA

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

La reconeguda joieria, situada a l'avinguda principal d'Andorra la Vella.
Grans vidres de seguretat que doten a l'elegant boutique Rolex d'amplitud, llum i exclusivitat.
Projecte realitzat Cristalleries Nou Estil

Dades tècniques

L'Objectiu era aconseguir que la visió des de l'exterior de l'aparador no quedés alterada per cap mena de reflexió ni de coloració que pogués afectar la correcta observació de les joies exposades a l'interior, complint amb els màxims nivells de seguretat exigits en aquesta mena d'activitat.

Només es pot aconseguir amb vidres molt incolors i a més amb molt baixa reflexió. Per a aconseguir la màxima transparència cal utilitzar vidres extraclars, baixos en ferro (low iron), reduint la tonalitat verdosa deguda a la massa del vidre.

Per a disminuir al màxim la reflexió, s'ha d'utilitzar vidres que porten una capa antireflectora, perquè tingui la màxima efectivitat, l'envidrament, ja sigui monolític o vidre aïllant, ha de portar la capa antireflectora en totes les cares.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Composició

Interior Laminat EXTRACLAR 1010.4
Exterior Laminat EXTRACLAR 1010.8 amb CLARITY a les dues cares

El nivell de seguretat d'aquests dos envidraments és P4A i P6B respectivament,
per a complir amb les màxima exigència en seguretat que requereixen aquests centres.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.