ESTIL I TRANQUIL·LITAT

Rehabilitació hotel H10 Madison
Barcelona

Vidresif participa habitualment en importants projectes de rehabilitació per a emblemàtics hotels, o en moderns edificis de nova generació concebuts específicament per a aquest sector. La nostra avalada experiència, junt amb l´assessorament tècnic i proper del nostre equip, queda fidelment presentat en referents projectes com és l'avantguardista nou hotel de la firma Sallés en Marina Badalona, o la rehabilitació de l'Hotel-Boutique 5* en l'elegant Boulevard des Capucines, en el cor de París.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Un hotel, com a tal,
sempre exigeixen les màximes prestacions

Els hotels exigeixen el més alt nivell d'aïllament i protecció per a crear un espai de total tranquil·litat i benestar. Al mateix temps, la propietat de l'hotel exigeix també un total control de costos i l'òptima eficiència energètica, amb el màxim estalvi del consum energètic.

Premisses comunes com és l'hotel H10 Madison de Barcelona, projecte de l'industrial DECA Group. Vidresif s'enorgulleix d'haver participat en la rehabilitació de l'hotel, amb vidres tècnics que garanteixen la petició del projecte “Seguretat i aïllament acústic”

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

DECA Group ha estat el responsable de tots els tancaments amb finestres dissenyades mantenint fidelment l'estil original de l'històric edifici. La façana de l'hotel ve signada amb la sèrie Janisol Art de Metalco Arquitectura en Acer, S.L. A més, l'hotel amb grans obertures d'estil industrial de principis de segle presenta una impressionant claraboia a l'interior, que vesteix de llum natural les elegants sales i espais comuns.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Hotel H10 Madison- Barcelona

Situat al cor de Barcelona, a escassos metres de la Catedral, l'H10 Madison és un nou hotel de quatre estrelles superior situat en un majestuós edifici de principis del segle XX que ha estat totalment rehabilitat. L'elegant arquitectura de grans altures harmonitza amb un interiorisme de línies depurades i elements inspirats en el disseny industrial barceloní. L'hotel compta amb confortables habitacions, una completa oferta gastronòmica en el Restaurant & Cocteleria The Avenue, dos salons de reunions i la magnífica terrassa amb piscina, amb unes privilegiades vistes a la Catedral i al Barri Gòtic de Barcelona.


Industrial
DECA Group

Arquitecte
Lázaro Rosa Violan


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.