#p

Casa Naan a Can Diumenge

Xalet a Andorra La Vella

Amb una superfície construïda al voltant de 1.500 m² i uns altres 1500 de jardí, aquest xalet gaudeix de vistes immillorables cap a la vall d’Andorra i Escaldes.

L’estudi responsable, Enric Dilmé Arquitecto, ha dissenyat aquesta obra al voltant de les seves espectaculars vistes i de l’abundant assolejament. Així, es projecta un edifici apaïsat dividit en tres volums amb tot luxe de detall, que es regeixen pels valors de la tècnica, la funció i la forma.

La façana exterior està feta amb materials ceràmics de gran format, de colors purs, com el formigó blanc, i sempre jugant amb les tonalitats que van del blanc al negre.

Un cop dins, amb la intenció d’oferir una orientació totalment intuïtiva, la distribució està plantejada perquè sigui de fàcil accés a tota l’estança.

A la planta superior hi trobem la porta d’entrada i un aparcament amb capacitat per a 12 cotxes, sis habitacions amb bany complet i sala de vestidor, i la sala de jocs.

A la planta intermèdia es troben els espais comuns on es desenvolupa la vida diària com el menjador o la cuina, en una sola planta a nivell del jardí.

A la planta inferior hi trobem els espais que s’aprofiten per a altres qüestions no tan rutinàries: la piscina, el celler, el gimnàs, una sala de música o, fins i tot, un camp de futbol sala.

Casa Naan Can Diumenge

EFICIÈNCIA DE CLASSE A+

Totes les estances de vida estan encarades cap al paisatge que ofereix la ubicació, amb grans finestrals de Vidresif que permeten l’entrada de llum natural. D’aquesta manera, la vivenda compta amb obertures de grans dimensions i portes corredisses que permeten una fusió dels espais sense barreres.

Es destaca la instal·lació que s’ha realitzat a certs punts de la casa en els quals es connecten els diferents pisos i, per tant, requerien de vidres de doble alçada que ocupessin tota la façana.

Casa Naan Can Diumenge

Vidresif ha atorgat a tot l’habitatge vidres baix emissius amb un perfecte aïllament que, juntament amb les propietats de la façana, ha permès assolir l’etiqueta energètica de tipus A+. Menys d’un 1% de les vivendes aconsegueixen aquesta qualificació, el que demostra l’elevada conscienciació ecològica dels arquitectes i la gran quantitat de recursos que s’han destinat per a assolir-ho.

S’ha de tenir en compte que el cost real d’un immoble no finalitza en el moment de la seva adquisició sinó que el consum d’energia necessari pel seu ús diari pot ser un factor determinant. Per això Vidresif, amb els seus productes d’alta qualitat, garanteix un estalvi energètic i, conseqüentment, econòmic gràcies a l’eficiència i la inexistència de ponts tèrmics a les obertures de l’estança.

Casa Naan Can Diumenge

Per a complementar aquest servei s’ha dissenyat una estructura volada que recorre tota la façana i mesura la penetració solar. D’aquesta manera, es permet l’òptima entrada de llum natural però atorgant el control de la incidència solar i de la temperatura interior.

A més, l’habitatge disposa de persianes automàtiques i orientables que regulen també aquesta naturalesa. La finca reuneix totes les qualitats sostenibles que la distingeixen i la converteixen en un projecte singular, elegant, eficient i amb tot luxe de detalls.


ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.