La Vila Paradís

Màxima protecció, aïllament, eficiència i seguretat

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

La Vila Paradís té una ubicació envejable i s'ha construït amb materials de primera qualitat, resultant en apartaments de luxe amb tot tipus de prestacions: apartaments de dues o tres habitacions i adossats de 3 dormitoris que gaudeixen d'un accés directe a la platja Paradís de la Vila Joiosa, estacionament privat, piscina i precioses zones enjardinades comunes.

Els edificis d'aquest complex estan conformats per espais geomètrics i diàfans, oberts al mar gràcies a grans vidrieres que aporten llum natural i connecten l'interior amb els exteriors dels habitatges. Els marcs que sostenen els vidres són minimalistes i amb acabats metàl·lics: el toc perfecte de modernitat i senzillesa, en harmonia amb la resta del decorat i mobiliari.En les zones d'interior predominen els colors clars com el blanc o el grisa perla en totes les habitacions que, a part de comptar amb una magnífica llum natural, es beneficien d'un sistema lumínic que aporta calidesa durant la nit.

Els exteriors dels adossats combinen diferents textures i materials com la pedra, el vidre i la fusta. Permeten una fusió amb la naturalesa exterior amb la qual estan en contacte directe a través d'una terrassa i grans corredisses sense barreres arquitectòniques, que proporcionen una millor accessibilitat.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Els pisos amb apartaments s'adapten a la mateixa estètica que la resta del complex, amb un estil minimalista i amb el vidre com a protagonista dels tancaments exteriors. La seva façana adquireix diferents tonalitats, en un joc estètic entre colors terrosos i el blanc, aportant dinamisme i caràcter propi a aquests habitatges d'estiu.MÀXIMA PROTECCIÓ I AÏLLAMENT TÈRMIC

L'industrial de portes i finestres Ventacan, un sòlid i habitual partner de l'empresa, ha confiat en Vidresif per a la fabricació de tots els tancaments acristalados d'aquesta edificació, per la qual cosa compta amb la màxima seguretat garantida.Els vidres subministrats compten amb un alt nivell d'aïllament tèrmic. Aquestes unitats de vidre aïllant format per dos vidres laminats garanteixen un correcte nivell de seguretat i a més una disminució molt important (< 1%) de l'entrada de raigs ultraviolats, que tant danyen el mobiliari i els elements de l'interior.


vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Amb els seus cristalls de capa, Vidresif reforça l'eficiència d'aquest projecte, que busca reduir el consum energètic i un control de la temperatura dels espais interiors.


LA VILA PARADÍS Al DETALL

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones vidresif-vidrios-grandes-dimensiones


L'empresa promotora d'aquest conjunt és la reconeguda signatura britànica Taylor Wimpey, que s'enfoca principalment en el comprador internacional i compta amb un ampli i prestigiós catàleg immobiliari consolidat des de fa anys.

Aquest complex s'adapta i s'integra en el seu entorn natural; una població marinera i turística amb un encant especial que fa d'aquests apartaments del residencial La Vila Paradís, una magnífica ubicació i una de les millors opcions de la Costa Blanca.ÚLTIMS PROJECTESUtilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.