CLÍNICA GIRONA

Compromís amb la societat i el medi ambient.


Nous equipaments que responen a les necessitats de la nova societat:

Accessible, confortable i eficient

“Amb aquestes noves instal·lacions les ciutadanes i ciutadans de les comarques gironines guanyen un gran centre sanitari, un hospital modern, absolutament accessible, confortable i eficient, amb el personal de sempre i el tracte més humà, que ens caracteritza i que, a més, disposa de la tecnologia més innovadora per a fer present a Girona la medicina del futur”

Carles Espígol, Gerent de la Clínica Girona.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Orgullosos d'haver format part del gran projecte de la nova Clínica de la nostra ciutat de Girona.
Vidresif present en la nova clínica amb vidres d'altes prestacions, sota la direcció de l'empresa de solucions arquitectòniques de nova generació Cipres_group.


Una gran obra dirigida per la UTE, liderada per Construccions Rubau, juntament amb Agefred, a partir d'un projecte arquitectònic de PMMT arquitectes, especialistes en hospitals.
La direcció de l'execució de l'obra per la firma d'arquitectura tècnica AT2.

La nova clínica de Girona triplica la superfície, passant de 13.000m² a 41.000m². Una obra dissenyada i construïda sota uns ferms criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, on els vidres han jugat un gran paper.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Unes noves instal·lacions sanitàries on el vidre tècnic està sempre present, en les façanes principals amb murs cortina, en les baranes i en totes les finestres de l'edifici, amb diferents composicions de la nostra referència KSIFSuperplus.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Façanes principals - Mur cortina

KSIFSuperplus SN 70/35 66 acústic 0,63 /16/ 55 acústic 0,63.
Vidre aïllant d'altes prestacions amb capa selectiva (aïllant tèrmic + protecció solar) amb alt nivell d'atenuació acústica.

Vidres especials per a emergències accessos bombers
KSIFSuperplus SN 70/35 10 Trempat /16/ 12 Trempat

Finestres de tot l'edifici

KSIF 6 /16/ 44.2
Amb vidres d'aïllament tèrmic en les zones que no és necessari un extra de protecció solar.

Baranes

Trempat laminat de seguretat 10T10T.2Moltes gràcies la gran feina realitzada entre tots, i per haver format part d'aquest gran projecte
en la nostra incomparable ciutat de Girona.

Cipres_group
PMMT arquitectos
Construcciones Rubau
Arquitectura técnica AT2
Clínica de Girona


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.