#p

Empresa referent en la transformació de vidre tècnic i d'altes prestacions des de 1994. El nostre servei cobreix les màximes exigències tèrmiques, acústiques i de protecció total tant per a grans instal·lacions com a façanes exteriors d'oficines, indústries, centres comercials, com per a finestres per a habitatges i altres solucions en disseny d'interiors.

ALTA TECNOLOGIA I CONTÍNUA RECERCA

L'alta tecnologia de la maquinària, els sistemes de moviment de materials, els coneixements tècnics i la formació continuada de l'equip humà de Vidresif, fa que la nostra empresa sigui un partner sòlid i durador per desenvolupar qualsevol projecte constructiu en vidre.

Transformem el vidre perquè s'adapti a qualsevol requeriment constructiu.SELECTOR DE COLORS VANCEVA

Milers de colors i possibilitats que permeten a arquitectes i dissenyadors crear el seu propi espai.
Amb la combinació dels 16 colors de base es poden obtenir més de 17.000 tonalitats de vidre permetent crear ambients totalment personalitzats, incloent opcions transparents, translúcides i opaques.


Triï el seu color


ÚLTIMES NOTÍCIES


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.