Tonnellerie Sylvain

L'art de fabricar barriques,
imprès en vidre IDSIF


Tonnellerie Sylvain, és la història d'una família apassionada per l'art de fabricar barriques personalitzades.
Barriques que responen als exigents requeriments dels viticultors francesos des de 1957.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Una signatura que treballa sota els ferms pilars de la màxima qualitat i excel·lència, fidel al seu origen artesanal i al seu esperit innovador, conquistant nous mercats internacionals, que representen ja dues terceres parts de la seva producció.

Una signatura familiar arrelada en la seva història i amb una ferma visió de futur, com a mostra la nova façana de les seves instal·lacions amb vidre tècnic imprès IDSIF.
En un mateix llenç, l'última tecnologia en vidre unida a la tradició d'un activitat tan antiga com la fabricació de barriques.

vidresif-vidrios-grandes-dimensiones
vidresif-vidrios-grandes-dimensiones

Vidresif cuenta con un equipo propio de diseño y preproducción para garantizar el acabado deseado en la impresión digital sobre vidrio.


Utilizamos cookies analíticas, técnicas, propias y de terceros para ofrecer un servicio de gran utilidad y evaluar el rendimiento del mismo con el fin de mejorar tu experiencia como usuario. Puede usted aceptar estas cookies haciendo clic en “Aceptar y seguir navegando” o si desea más información haciendo clic en “Más información”.