#pLa contínua inversió en maquinaria d’última tecnologia i la constant investigació han convertit els nostres vidres Laminats en un referent nacional i internacional.

En la fabricació, el vidre se sotmet a un escalfament molt alt i a un refredament ràpid posterior, obtenint un vidre trempat amb una alta resistència a la temperatura i amb la màxima seguretat en el seu trencament.

Amb múltiples avantatges, el vidre trempat s'utilitza en tots aquells muntatges en els quals el vidre suposa un perill potencial en trencar-se.

Recomanat per a vidres que han de mecanitzar-se o que formen part de la pròpia estructura de l'edifici, a més de ser altament segurs per a vidres sotmesos al xoc tèrmic.

El vidre trempat és molt més fort i dur que el vidre normal, entorn de quatre o cinc vegades més dur, i no es trenca en formes punxegudes i perilloses quan es trenca, sinó en petits trossos amb cants arrodonits. La forma de trencar-se del vidre trempat és única. Si una part del vidre es trenca tota la peça es fractura alhora, com si la ruptura es propagués.

HEAT SOAK TEST


Vidresif disposa, a les seves pròpies instal·lacions, de la possibilitat opcional de realitzar el Heat Soak Test a tot el seu vidre trempat.

Aquest control opcional posterior disminueix gairebé totalment el risc del possible trencament espontani, encara que no ho garanteix al 100%. Tot el vidre trempat que hagi passat el HST va marcat amb un logo només visible amb llum UV de 254 nm

EL PROCÉS DEL HEAT SOAK TEST:


Els vidres trempats s'introdueixen en el forn HST de grans dimensions.

Primera fase de reescalfament progressiu, arribant als 280ºC com a mínim durant al menys 2 hores,
però sense sobrepassar mai els 300ºC.

Segona fase de refredament progressiu.

Resultat d'un vidre trempat amb les màximes garanties anti-trencament espontani.

RECOMANAT


Aquest tipus de vidres estan destinats a les vidrieres en general però sobretot les que exigeixen una major seguretat per ser llocs d'accés i concorreguts (entrades d'edificis, mampares de dutxes, vestuaris, portes corredisses, etc.), o amb una activitat que provoca un xoc tèrmic com forns i altres tipus de maquinària.